Dec 9, 2008, 5:52 AM

Лъв и Скорпион (а всъщност Дева) 

  Poetry
1109 0 3

Мен всички ме имат и никой ме няма.
До болка еднаква, до безумие различна.
Днес тъна във тебе, моя любов, голяма,
а утре твоя най-добър приятел ще обичам.

Аз искам любов, но и искам безкрая,
и всички бесни инстинкти в мен са събудени.
Аз търся някой да ме обуздае,
но и да ме направи много по-луда.

Искам го страстен и потаен, да пали в пропасти пожари,
но го искам и да искри над света ослепително.
Марс в Скорпион иска мистерия, Венера в Лъв - господари.
Как да обичам завинаги, като на лудост съм орисана?

08.12.2008 г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??