Магазинче за мечти
Мечтая за кокетно магазинче,
гостоприемно да съм домакинче!
Да имам слънчево прозорче
и пейчица в градинско дворче,
с розички върху памук - завеси…
Да приготвям Обични деликатеси!
Мечтите хорски да продавам, бих,
срещу шепа топъл, искрен стих!
В дюкянчето ухае на канела,
ароматни дрехи съм изплела…
Клиентите в канелени одежди
ще сбъдват своите надежди!
В магазина за бленувани мечти
е вълшебно, приказно почти!
Музика от плоча грамофонна,
ще е картата гаранционна!
Безплатна радост без адрес -
отварям му вратите още днес!
© Манипулирам All rights reserved.