Mar 27, 2020, 11:13 PM

Магазинче за усмивки 

  Poetry
458 0 2

магазинче за усмивки и хубави цветя
намиращо се на улица "цветна мечта"
ухаещо на аромат от печени курабийки 
какафония от щастие със сладки магийки

 

на шарени рафтове с неправилни стени
подредени са щастливки от всички страни 
и разни криво-игриви огледала
те даряват с усмивка от всяка страна 

 

тук там наднича минзухар
в ръката на клоун другар
а той с илюзия необозрима
подарява карамфил на твоята любима

 

книжки с картинки лятят из простора
весели букви закачат децата
а там отзад на двора
жужат пчели и приказват с цветята

 

красиви пеперуди върху омайни балони
огромни буркани с уникални бонбони 
всякакви смайлки се усмихват от стъклата
невиждана опашка за приказка непозната

 

магазинче за мечти и усмивки
за всякакви шарени неща
питате де се намира
ей там зад ъгъла в собствената душа

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Магазинче имам - без стелажи,
касов апарат и закачалки.
И продавам - всеки ще ви каже,
шарени лъжи, за откачалки.
Там ще ви усмихне много лесно, ...
  408 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??