Jun 14, 2009, 7:44 PM

Магия 

  Poetry
370 0 0

                                      МАГИЯ

 

                 Живеех свободен като птица -

                 прелитах от клон на клон.

                Ти омая ме с погледа на жрица –

                 потърсих при теб подслон.

 

                  Със дни от обич ме зазида –

                   верига от любов ми изкова.

                  В море от страсти като мида,

                   изчиствам хулените слова.

 

                   На кръстопът останах да живея,

                    към тебе пътища водят отпреди.

                    Мечти върху камък ще посея.

 

                     … Даже там любов ще се роди.

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??