Jan 10, 2009, 8:47 AM

Магия 

  Poetry » Love
873 0 19

Повярвай,
не мога да живея
без твоя поглед
и без твоя глас!
С нощта
как искам
да се слея...
разкажи ми
приказка за нас!
Разказвай тихо,
аз ще слушам,
притихнала
на твоите колене.
Дори да спра
да дишам -
да е в магия
от мъжки стихове!

 


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??