Feb 16, 2011, 11:25 AM

Магията любов/хайку 

  Poetry » East forms
3176 0 3

1.

Този блясък!

Само твоите очи

така блестят!

 

2.

Китара пее.

В златна люлка от звезди –

сърце щастливо.

 

3.

Вълшебна песен

в сърцето ти прозвънна.

Влюбена си ти.

 

4.

Страсти огнени –

клада, лумнала  в двама.

Греховна любов!

 

5.

Бялата роза

рони нежни листенца.

Тъгува за теб!

 

6.

Заспа луната.

Сънува вълшебен сън –

любовни ласки.

 

7.

Топлите устни

пак жадуват целувки.

Влюбени устни!

 

8.

Зора свенлива

буди с целувки деня -

влюбена тайно.

 

9.

Влажни ресници

и огнени погледи.

Грях, страст и тъга!

 

 

10.

Сплетени пръсти.

Сърце тупти до сърце.

Тъжна раздяла!

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??