Nov 20, 2010, 9:44 PM

Магнетично 

  Poetry » Love
735 2 30

Нощна прохлада,

девствено млада,

мирис на свян и жена.


Дръзко, нахално,

почти нереално

рамо на гола луна.


Страст избуяла,

призрачно бяла,

вик... и море от звезди!


... Утрин сребриста,

шепотно чиста,

ние - без път към преди.


© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??