Jan 30, 2005, 11:05 AM

Май беше така... 

  Poetry
1149 0 1
Ти казваше, че ме обичаш
и май за мене сваляше звезди.
Но когато тези думи изричаш
си мислиш за някоя друга, нали?

Времето много бързо минава,
само миналото виждам аз,
но колкото и да боли,ще забравя,
че някога имаше нещо между нас.

Може бе вече си с другата,
която може би те обича,
но ти незнаеш каква е болката,
когато следите от любовта ще залича.

© Стелла Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??