Jan 23, 2016, 6:26 PM

Май през цялата година 

  Poetry » Love
193 0 0

В дни на радост

и в дни на тъга,

в нежна младост,

макар и само мечта,

моя сумрак тя озари -

светлината на май ми тя дари.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??