Jul 7, 2024, 9:22 AM

Май слънчасах 

  Poetry » Humour
159 0 7
 

Жега,
дори не ми се лега
до блондинка
и на картинка...

Бе, май слънчасах -
Глупости дърдоря...
И сам не си повярвах,
но поне от моята осигурих си боя...

 

11.06.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??