Nov 20, 2007, 2:06 PM

Майчица 

  Poetry » Other
693 0 18
 

                                                                           На моя приятелка

                                                                           за рожденния й ден,

                                                                           и нейния талантлив син,

                                                                           с много обич! 

 

Майчица свята на син небесен,

откърмен с нежна приспивна песен,

преминала през бури и океани,

за да закриля своя мил ангел.

 

Над него много нощи си бдяла,

като орлица си, птица бяла.

И макар в самота живяла,

обич топла за двама си дала.

 

Пред тебе, Майко, аз се прекланям,

пред твойта обич и твоя ангел!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??