Jul 10, 2010, 5:48 PM

Майска роза 

  Poetry » Love
736 0 0

Любовта е като майска роза.

Разцъфва и с времето нараства.

Достойна е за стихове и проза,

дори когато започне да угасва.

 

Тя носи болка и страдание,

но без нея всички сме изгубени.

И често нейното познание

ни кара и през сълзи да сме влюбени.

 

Тогава нашето сърце диктува

какво да правим със своята съдба.

Тогава и душата му робува

и често се движим по ръба.

 

Люлеем се по вятъра

и следваме един прекрасен зов.

Играем главни роли в театъра,

наречен простичко Любов.

 

© Мариета Дечевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??