May 15, 2011, 10:33 PM

Майско настроение 

  Poetry » Landscape
1504 0 32


Ято облаци.

Сред зелените вълни

плуват макове.


***

Вятърът съблича

белите глухарчета.

Летни снежинки...


***

Лъчите кацат

върху теменужките -

пъстри пеперуди.



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??