May 3, 2018, 2:11 AM

Макове 

  Poetry » Free verse
1077 5 10

Танцува 
червеното на маковете
по лятната ти рокля,
плъзгаща се надолу
и нагоре
по дългите и гладки крака,
задвижващи гумите на колелото
по стария селски път,
чиито разтворени коловози
таят пясъчните си въздишки
по лудешкия танц на бедрата ти
и утаяват праха си деликатно
в целувки
върху сатена на кожата ти.

 

Но цъфтящите по бузите ти
червени макове на удоволствието,
са мои.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??