Aug 27, 2020, 9:03 PM

Максимализъм 

  Poetry » Love
745 0 0

Не ми стига зрънце обич –

аз искам да имам планета,

безкрайност.

Не ми стига частица нежност –

аз искам море, океани.

Не ми стига искрица огън –

аз искам пожари.

Не ми стига минута със тебе –

аз искам да е вечност.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??