Jan 23, 2024, 6:15 PM

Малчугани 

  Poetry » Other
175 1 3

Тези наши малчугани

си играят по пижами

на кревата без умора

скачат, тичат и на двора.

Хапват сладко макарони,

хрускат всякакви бонбони.

От букварчетата сричат

и в компютъра надничат.

На животните се смеят,

детски песнички ни пеят,

или куклички приспиват,

или смело топка ритат.

Тези мили малчугани

са и палавници славни,

книжки шарени обичат,

по смартфони се увличат.

Те са весели и умни,

любопитни, дружелюбни.

С радост пълнят ни сърцата,

най-щастливи сме с децата.

© Силвия Милева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??