Jun 8, 2008, 12:25 PM

Малката Калина 

  Poetry » For kids
1338 0 12

МАЛКАТА  КАЛИНА

 

Рано, рано отзарана

бодра, радостна, засмяна

тръгна малката Калина

днес за детската градина.

 

Татко бузките целуна,

а добрата баба Куна

росна китка й набра -

здравец, момина сълза.

 

Тук усмихват й се всички,

милват я с добри ръчички:

- Ха, добре дошла, Калина,

в хубавата ни градина.

 

Във безгрижните игри

със приятели добри

днес щастлива е Калина

в детската градина.

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??