Dec 8, 2007, 2:24 PM

Малки неща 

  Poetry » Phylosophy
739 0 19
Няма думи, няма знаци.
Звездите могат само да светят.
Малко ли е това?
Да разкъсаш мрака
и да го окъпеш в светлина.

Няма мисли, няма съвети.
Планета самотна е нашата Земя.
Малко ли е това?
Да бъдеш основа
за нововъзникнал живот.

Няма чувства, няма тъга.
Времето е истински господар.
Малко ли е това?
Да дадеш възможност
да открие смисъл една душа.

Няма начало, няма край.
Пространството е всичко и нищо.
Малко ли е това?
Да побереш в себе си
всяка осъществена мечта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??