Feb 6, 2017, 10:49 AM

Малките неща 

  Poetry » Love
711 1 0

Малките неща

 

Онези, малките неща! Във нас ги имаме.

Които са за другите порок.

Останали дълбоко в нас, така интимни.

Научили ни. Дали ни урок.

 

Нещата, строго специфични, дето имаме.

Които знаем, само аз и ти.

Научихме ги наизуст. И ги разбираме.

За някои- отрицателни черти.

 

Останали сами, ще си ги спомняме.

За тях не важи никакво забвение.

Как смяхме се, заради тях, ще си припомняме.

В очите със сълзи. И с умиление.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??