May 21, 2007, 1:32 PM

Малките радости 

  Poetry
730 0 8
Малките радости правят живота.
Малкият, тъничък, кратичък миг!
Дълъг е пътят до всяка Голгота,
вечен е всеки докоснал ни стих!

Малките радости чакат секунда!
После отлитат безспоменни, тихи.
В шепите, както безброй пеперуди,
пърхат космично, препълнено... Живи!

Само от нежния полъх на радост
малко да вдишаме, после ЖИВЕЕМ!
Кратка е всяка пропусната младост,
щом да ценим щедростта не умеем...

Мигове, мигове... Толкова щастие!
Ала в междумигове често се взираме!
Изборът винаги, винаги наш си е,
а рядко се случва това да разбираме!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??