Mar 23, 2012, 11:12 AM

Малко 

  Poetry » Love
429 0 1

На Цвета

 

Кой ти дава там, отворила очи,

в наш'та тъмна, глуха стая?

Кой ти дава? Плашещо мълчи.

С мене тръгва, с мене обещава.

 

С мене тръгва, с мене обещава.

След мене вика и за мене тича.

В оная тъмна, глуха стая

лесно ме обикна, трудно се обича.

 

 

 

 

 

© Тихомир Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??