Mar 23, 2012, 10:58 PM

Малко по-добър 

  Poetry » Other
427 0 0

Когато е зима, не тъгувай!

Погледни снега и му се любувай!

Как променя облика на всичко изведнъж -

светъл, чист, а накрая дъжд.

А времето лети.

Не чакай, просто го сграбчи,

живей без завист и без злоба,

усмихвай се, сякаш нямаш  умора.

Защото щастието е в това -

да подадеш на някого ръка.

Бъди и ти като снега!

Когато те пречупят, си спомни за любовта.

Бъди дъжд и отмий злините,

вярвай искрено в мечтите!

Като слънце озари ти дните,

на приятелите изтрий сълзите!

Нали след зимата идва пролетта

и всичко става цвят и светлина.

Бъди човек и не забравяй

и малките неща оценявай.

 

© Алексия иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??