Jun 22, 2012, 12:37 PM

Малко преди утрото... 

  Poetry » Love
583 0 2

Дъхът ти е някъде върху рамото ми,
гърбът ми в тебе е допрян,
а ръцете ни са хванати.
И колко е часа – не знам.
Не искам да знам нито час, нито ден,
нито пространство, обкръжение,  вселена.
Кажи на слънцето да забрави за теб и мен
 и да не може утрото този момент да ни отнеме.
Шампоанът ти мирише на кокос…
А сърцето ти бие така равномерно,
докато се преплитат краката ни боси.
Та кой би станал?
Обичам те.
Безмерно.


22.06.2012г.
гр.Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??