оставих нещо във ръката ти
нещо - усмихни се
във ръката ти
оставих нещо във очите ти
нещо - запази го
във очите ти
оставих нещо във сърцето ти
нищо - забрави го
във сърцето си
погледни ме
онова пиано, ангелските пръсти...
...остави ги
погледни ме
© Тиър All rights reserved.