The work is not suitable for people under 18 years of age.
Днес настана бъркотия,
вкъщи страшна олелия.
По комшийката Мария,
май затънал съм до шия.
На терасата простира,
деколтето ѝ пулсира.
Мен пък нещо ме напира,
панталона ми вибрѝра.
И през пет минути пуша,
зад прането гуша муша.
Онзи в гащите не слуша,
иска с Марчето под душа.
Да убие пак мечтата,
ето я дойде жената...
"Знам, че блазни те разврата!
Да те видя зад вратата!"
© Хари Спасов All rights reserved.