May 3, 2013, 11:10 AM

Марш на предизборните срс-та 

  Poetry » Parody
687 0 1

Когато предизборно мръкне

и сънен народът заспи,

партиен противник да гъкне –

пожар компроматен гори!

 

Цапотят се с кал политици,

че имат предизборен зор;

от папата по католици,

запяват със срс в хор!

 

Кълнат се в честта си, в борбата

за бъдещ охолен живот...

готови да глозгат благата

на своя обичан народ!

 

Когато следизборно мръкне

и сънен народът заспи,

пак в джоба му някой ще бръкне,

предизборно харчил пари!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??