Mar 1, 2008, 6:43 PM

Марта 

  Poetry
720 0 12
 

От баба Марта ден си избери,

дано усмихнат той да те посрещне

и да се сбъднат всичките мечти,

годината от щастие да блесне!

 

Че Марта е жена, събрала всички

най-силни чувства в своята душа,

обичат я и пролетните птички,

докоснати с любов и топлина.

 

Понякога се мръщи недоволно,

обидена от грубост и лъжа,

а друг път се усмихва тъй доволно,

че заиграва мъжката душа.

 

Такава си е Марта, откровена,

жена от огън, нежност, красота.

Душата и е като птица волна,

разперила могъщите крила.

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??