Oct 12, 2008, 9:38 PM

Мече 

  Poetry » Love
762 0 0
Дъждовни дни, студени нощи помня
кого да открия, за да останем завинаги заедно.
Животът ми без теб... ще е живот без мечти.

Шепот от градината на Еден,
като звука на любовта и мира по земята.
Мече,
искам да те държа в прегръдките си.
Мече,
ти си в моите фантазии.
Мече,
позволи да те обичам.
Мече,
моля те, остани със мен.
Съвсем сам, с разбито сърце,
пламъкът никога не е бил толкова ярък.
Как стана, това между нас е на път да си отиде.
Моля те, избави ме от тези мъки!

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??