Jan 25, 2008, 12:11 PM

Мечта 

  Poetry
1661 0 9

МЕЧТА

 

Отварям плахо тежката врата

на моята изстрадала душа.

На прага ми е спряла старостта.

Какво пък! Щом си тук: "Добре дошла!

Но знай, че имам аз една мечта.

Мечта за среща с Хълм на пролетта.

Ти, старост моя, тука остани!

Почивай си. Децата ми пази.

И чакай вест за сбъдната мечта

от хълма вечен, Хълм на пролетта."

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??