Aug 20, 2020, 12:08 AM

Мечта за двама 

  Poetry
467 0 0

Когато вечер стане тъмно,

заспивам с мисълта за теб.

Кога ще бъдеш ти до мен и ще сложиш

ред в моя свят подреден

Да сме двама е съдба от бога предопределена,

а без теб самотно и пусто е в сърцето.

Бъди до мен и сърцето мое сгрей,

с топлината на твоята ръка

ми се иска да обиколя света.

Бъди за мен цвете цъфнало, неувяхващо,

бъди моята роза през май!

Бъди за мен звезда през май,

бъди за мен люляк през юни,

само с мен бъди докрай!

Животът с теб е радостна игра,

животът без теб е тъжен май!

А ти само обещай да си

с мен през май и във вечния рай!

© Светла Сивкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??