Dec 29, 2004, 9:45 AM

Мечта за невъзможната любов 

  Poetry
2326 0 5
Как искам аз да те целувам,
да галя нежно твоето лице.
И тялото ми да трепери
под ласките на твоите ръце.
Обичам те безмълвно безнадеждно.
О, как боли от любовта!
Любов, изпълнена със сълзи.
Любов, изпълнена с тъга.
Любов, изгаряща сърцето.
Любов, красива като пролетта.
Любов, забранена.
Любов, невъзможна.

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??