Jul 26, 2008, 9:13 PM

Мечтите на едно момиче 

  Poetry
852 0 1
Аз искам да съм част от приказка,
а ти да бъдеш моят принц.
Сърцата ни  в едно да слеем,
любовта ни вечно да гори .

Аз зная, че е трудно в този свят на несправедливости, лъжи...
но не мога да живея и миг без моите мечти.
Казват ми: "наивница си ти",
но те дори не знаят и част от моите беди, душевни кризи, кървави следи...   

Чрез мечтите аз живея, чрез полъха им лек,
така за миг забравям и копнея
за това, що реалността не е.

Сега мечтая само това - любовта ни да пребъде в щастлива приказка без край.
                    Така ще бъдем вечно живи, дори и само
                                                      в нашата мечта!

© Елена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??