Oct 13, 2013, 8:07 PM

Meчтите ни са същите 

  Poetry
380 0 1

 

Сред сивата улица

се стелеше гъста мъгла...

тишината обсебваше

всичко в забрава...

 

Застанала на кръстопътя на времето

исках да виждам винаги слънцето

как потъва зад хоризонта унило

и се отърсва от бремето на деня.

 

От стелещата гъстата мъгла -

капки дъжд ме посипаха

и без разкаяние живота

реших да е друг...

 

В нарушеното безвремие

на този объркан свят -

мечтите ни са същите

просто ние сме други.

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??