Mar 31, 2010, 2:01 PM

Мечтите са мои 

  Poetry » Other
622 0 20

Твои са косите ми -

отприщен водопад,

заливащ мъжкото ти тяло.

Твои са ръцете ми -

обхождащи земята,

до която се докосват.

Твои са очите ми -

пътеката ти

в мрак и светлина.

Усмивката ми...

за да трие

в дните сивотата.

Единствено и само мои

са мечтите ми -

храната за душата.

 

 

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??