Имате ли хапче за забрава?
Трябва ми веднага. Много спешно.
Пробвах вече с алкохол. Не става.
Май терапията е погрешна.
Много са страничните ефекти.
Тъй поне при мен се забелязва –
звън в ушите от словата, дето
Някой Нейде Някога е казал.
Алергични пристъпи от песен.
Фобия от влизане във чата.
Ступор в мислите за неизвестното.
Парещо сълзене във душата…
Имате ли хапче за амнезия?
Ей такова – пиеш и… минава.
Паметта ми си докара лезии.
Пробвах вече с алкохол… Не става!
© Таня Георгиева All rights reserved.