Aug 10, 2016, 4:16 PM

Между изгрева и залеза 

  Poetry » Other
248 0 3

Не пропуснах нито изгревите,

нито залезите,

но си спомням

само най-красивите,

в които се роди и свърши Лятото.

В другите бях жива.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??