Sep 30, 2005, 12:15 PM

Между мечтите и реалността 

  Poetry
944 0 1
Сред куп мечти, в реалността
отново търся те сега.
Под покрива на вечността
вървя по цветната дъга.
С надежда, че ще срещна теб
аз крача бързо във нощта.
В света тъй скучен и нелеп
гася със своя дъх свещта.
И ето! Моите мечти
огряват в слънчеви зари.
До мене тихо идваш ти,
в сърцето ми любов гори.
Ти носиш в себе си страстта
и гониш моята тъга.
Мечтите и реалността
във цяло сливат се сега.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??