Jan 14, 2009, 8:09 PM

Мелодия... 

  Poetry » Other
480 0 1

                                    Отново онази стара,

                                    изтъркана, скучна,

                                   омръзнала на душата (до болка) песен...

                                    На сцената на Живота.

                                    Сценарият написан е тъй, богато и широко...

                                    На амбалажна хартия с химикал  евтин.

                                    (ако въобще има някакво значение?)                                    

                                    И ролята, която разиграва днес...

                                    С усмивка фалшива,  уличният  пес.

                                    Е, само началото на мелодия,

                                    родена в сърцето...

                                   

                                   

                                  

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??