Aug 9, 2015, 7:51 PM

Мелодия 

  Poetry » Other
315 0 1

http://www.vbox7.com/play:17ad3248

 

Една мелодия лятна

из мене се запровира.

С чувство топло, невероятно

накара дъха  ми да спира.

 

С глас на гларус ме разтревожи,

с дъх на море, с пяна бяла…

Струваше ми се невъзможно

без нея да съм живяла…

 

Без слънчевите ù ритми

денят ми е бил прозаичен.

Птичето ми сърце ще литне…

Тананикам я и я обичам…

 

Като коктейл разхлажда.

Целува ме като бриза.

Искам на всички да кажа: „Да,

лятото в мене слиза.”  

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??