Apr 15, 2015, 10:01 PM

Мераци 

  Poetry » Love
288 0 0

За хората

дето не знаят

по-силен глагол 

от обичам,

аз ли съм тази

която ще пази

сърцата ви

от разбиване?

 

За мислите

и любовта ми,

които са странни,

но истински,

аз ли съм зимата

дето ще идва

или да чакам

да зреят?

 

И пулсът ми,

който прескача

като ученичка

на ластик,

ме пита

ти ли си този,

който ще взима от мен

всичко, което остана?

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??