Единствен миг, копнян жадуван,
миг, сътворен от хиляди слънца,
миг, всеобхватно неразумен,
пореден къс от вечността,
частица щастие нетленно,
или тъга безкрайна в пепелта,
отлиташ с времето безмерно,
невъзвратимо като младостта
и никога не се повтаряш,
а тъй бележиш нечия съдба.
© Сеси All rights reserved.
Чудесен стих! Честит празник!