Sep 2, 2006, 11:21 PM

Миг 

  Poetry
621 0 0
 

След весел дъжд като песен в златната есен,

Слънце рисува дъга в красивите детски очи,

искрящи в безвремието на мига,

който уловен веднъж съществува завинаги.

 

© Славея Гарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??