Jun 21, 2007, 8:33 PM

Миг 

  Poetry
787 0 1

                   Миг

Събудих се от себе си в твоя ден
и облякох голотата на страстта,
възкръснах като дева от еретична клада,
люлеещи талази стенат в щедра тишина...

Преминаваш през тялото ми
като огнена жътва,
фуния от вятър с мокри уста,
ръцете ти са бели реки,
извивам се без дъх в блеснали дъги...

Твойте желания са неумолими,
с тях зачевам огън в стонове любов,
прегръщаш ме топъл,
миг преди камбанния звън,
анатема изричам срещу време и сън,
сияеща политам и на теб се вричам...!

© Айбигел айбигел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??