Dec 1, 2006, 10:34 PM

Миг от Вечност 

  Poetry
510 0 0

Вечна самота

в пепелиста зора

искрена сълза

от мъртвата душа.

Вечната тъга

за разноликата съдба

от пленена искра.

 

Вечна мечта

но мрачна е нощта

Вечна боя

но черна е тя

Вечната липа

но без листя

 

Вечен е спомена

в пещта

Вечен е огъня

във вода

Вечен е деня

в черните сърца.

© Слава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??