Apr 30, 2006, 4:31 PM

Миг от вечността 

  Poetry
767 0 0

 

Как чакам,

желая и мечтая

да сме пак с теб двама

двама в миг от вечността.

Как искам аз тогава

спомен да запазя

и

 дълго аз да го тая,

да пазя и да съхраня

този миг от вечността.


От мигове живота изтъкан е,

но само миг от вечността е

най-искрената, свята и дълбока

Любов, човешка и с цена висока.

© Екатерина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??