Sep 4, 2013, 9:04 PM

Миг преди дъжда 

  Poetry » Love
824 1 12

 

 

Точно миг преди да завали,

точно ден, преди да си отида

нека ние с теб да помълчим

без вина, без болка и обида.

Просто ще е тихо между нас,

(е, от тишината ми се плаче),

но нима е нужен нечий глас,

там където всичко е прозрачно.

Само там навярно не грешим,

там усещам мъжката ти обич,

в онзи миг, преди да завали,

само там съм истинска. И твоя.

Там, където парят две очи

и пронизват нещичко отляво

точно миг преди да завали!

Само миг! И после ще ме няма...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??