Jul 27, 2011, 10:46 AM

Миг тишина 

  Poetry » Love
859 0 5

Косите на вятъра нежно се вплитат

по твоето рамо с ахатов загар

и звук на китара, забравен, долита

във ехо с вълните... и спомена стар...

 

Море, нощ, прохлада и будни дървета,

мъждука сред клоните малка звезда,

китарата пее с гласа на момчета...

А ти си... красивият миг тишина...

 

Косите на вятъра вечерно тичат

и милват те в спомена с лик на жена...

Поисках да кажа аз, че те обичам...

Отнесе ми думите... морска вълна...

 

Николай Дялков

гр.Тополовград

17.07.2011г.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??