Mar 6, 2022, 12:26 PM

Мигове 

  Poetry » Phylosophy
299 0 0

Има миг за любов и за нежност,

миг за обич - синовна и майчина,

миг за болка - дълбока, безбрежна,

и надежда - добра и безкрайна.

 

Има мигове, спиращи времето,

и такива, по-дълги от вечност,

разпилени, неоценени

или скътани тайно в сърцето.

 

Има мигове на раздяла,

има мигове, носещи рани,

но във миг, ако прошка сме дали,

светлината със нас ще остане.

 

Има мгове недочакани

и такива, дошли без да питат.

Протегни със надежда ръката си -

мигом вяра към теб ще политне!

© Мария Вергова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??