Jul 29, 2008, 2:28 PM

Микрофон за първия 

  Poetry » Phylosophy
560 0 7
Не,
няма микрофон за първия,
а само кръст,
венец от тръни,
няколко пирона за разкош,
Голгота,
гъба със оцет
и Смърт…
която да пребори,
но за другите –
Онези – ...
с микрофоните.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??