Jul 16, 2007, 5:09 PM

МИЛА МОЯ 

  Poetry
911 0 6
 

Мила моя, прекрасна, зелена,

ти пренесе ме в друга вселена,

и отми от душата ми тъжната болка,

запълнила с кадри цялата ролка,

на моя живот, не познал красотата,

в отблясъка лиснат щом пада сълзата,

и показа ми нощем как пеят цветята,

и вятъра как разлюлява листята,

и как - сини - над мен небесата,

грижовно прегръщат с усмивка земята.


...затуй ми е тъжно, когато те плюят

разни непросветени индивиди,

Бог да ИМ прости,

ако може!

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??